CONTACT

About us

iCareMedical is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties. Bij iCaremedical beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn in onze optiek van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is transparant, kwaliteits- en resultaatgericht.

Ook voor projecten en consultancy is iCareMedical een betrouwbare partner.

Met meer dan 25 jaar ervaring met personeelsbemiddeling en kennis van de zorgsector gecombineerd  met een efficiënte organisatie onderscheiden we ons in de markt. Door onze visie en werkwijze hebben we succesvol Oost-en Zuid Europese zorgprofessionals geplaatst in Nederland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Verenigd Koninkrijk.

Onze zorgprofessionals zijn natuurlijk BIG en/of MSRC geregistreerd. Onze buitenlandse zorgprofessionals worden of zijn geschoold en getraind in de Nederlandse taal, medische vaktermen vooral ook de Nederlandse cultuur.
Door deze unieke aanpak leveren wij alleen zorgprofessionals van  hoge kwaliteit.

Of het nu gaat om tijdelijk, structureel of interim personeel of als u oplossingen zoekt voor korte dan wel een (midden) lange termijn problematiek, iCareMedical heeft altijd een op maat gemaakte oplossing.

Wilt u meer weten over de inzet van onze professionals in uw organisatie?
 Laat hiernaast uw gegevens achter eventueel met uw vacature en wij bellen u graag terug voor een afspraak.